Густий, якравий та ароматний бограч, за класичним угорським рецептом від справжнього капітана! Багато м'яса: яловичина, свинина, копчена грудинка і реберця, угорське сало. Паприка, томати-пілаті, овочі, гуляш-паста. Подається з оригінальним гострим соусом Ерос Пішту і темним хлібом.
Наваристий, ароматний курячий бульйон з запеченими овочами і тоненько нарізаним налисником. Традиційна страва кухні Нижньої Австрії.
Насичений бульйон з Верховинських сушених білих грибів, просочений ароматом свіжих польських грибів. Шматочки варених овочів. Слайси шампіньона, обсмажені на відкритому вогні та свіжа зелень. Відмінний вибір для шанувальників традиційних смаків і пісних страв.
Традиційна окрошка зі свіжих весняних овочів та зелені. Відварні яйця та куряче філе. Шинка. Заправлена квасом зі сметаною, гірчицею та ароматною червоною олією.
Комбінація хрусткого міксу зеленого листя, ароматної карпатської бринзи та соковитих овочів і авокадо з олійно-журовлиновою заправою, створює освіжаючий та легкий смаковий досвід
Відварна у мундирах картопля, соковиті шматочки зеленого яблука гармонійно доповнені хрумким солоним огірочком і маринованою цибулею, заправлені майонезним соусом з діжонською гірчицею. Традиції австрійської кухні на Вашому столі.
Стиглий авокадо у поєднанні з м'яким яйцем, томатом чері, листям салату бебі-мікс під соусом вінегр з арахісовою крихтою та кіноа.
витончена страва з ніжної райдужної форелі, обсмаженої до золотистої скоринки, поєднаної з ароматним листовим міксом, хрумким редисом і копченим йогуртом.
Закуска з в'яленого м'яса курки, свинини та яловичини. Це ідеальний варіант для поціновувачів вишуканого смаку.
Солоний огірок, квашені томати і капуста від тьоті Галі. Виглядає і смакує чарівно!
Блискуче філе оселедця у поєднанні з маринованою цибулею, солоним огірком, картопелькою у мундирі та житніми гріночками!
Смачне поєднання кислого та солодкого створює неповторний баланс смаків.
Традиційна страва східно-європейської кухні. Насичений смак тушкованої яловичини з овочами у соусі з паприкою. Подається з хрумким житнім хлібом.
Деруни з тертої картоплі. Подаються з вершково-грибним соусом.
Смажена по-домашньому картопля з просоленою в'яленою підчеревиною, цибулею та часниковою олією. Страва з простим, але неповторним смаком, який точно сподобається прихильникам традиційної кухні.
Традиційна страва Українських Карпат. Заварена на вершках і сметані кукурудзяна крупа з карпатською бринзою. Обсмажені копчена грудинка, гриби та цибуля. Ароматна олія. Зелень. Поєднання, що стало легендою.
Смажене м'ясо, яке яскраво смакує з соусом пепперс.
Ніжні медальони зі свинячої вирізки, що просто тануть у роті, з вершковим, кремовим картопляно-шпинатним пюре під йогуртовим соусом.
Філе райдужної форелі, обсмажене на грилі чарівно поєднується з вершковим і овочевим смаком брюсельської капусти і ніжним смаком шампіньонів.
Той самий шніцель із відбитої, промаринованої свинини, обсмажений в хрусткій оболонці. Тільки менший.
Відбірне м'ясо свинини відбите і промариноване, обсмажене до золотавої скоринки у хрумкій паніровці з білих сухариків. Смакує з лимоном і тартаром!
Класика австрійської кухні у вашій тарілці. Тоненько відбита, промаринована та обсмажена телятина в золотавій паніровці. Справжній автентичний смак.
Соковита куряча грудка відбита, промаринована та засмажена у фритюрі в золотавій хрумкій паніровці. Лиш витисни на шніцель трохи цитронового фрешу і смакуй!
Ніжні, соковиті курячі ковбаски з курячого філе з додаванням вершкового сиру на підстилці з карпатського бануша.
Ковбаска зі свинини, зроблена за рецептом із Зальцбурга. Тільки відбірна свинина, трохи солі, перцю і сухий майоран. Подається з карпатським банушем.
Соковиті, ароматні, з ніжної телятини з додаванням соковитої індички. Крафтові тоненькі ковбаски з банушем - смачно і дієтично!
Якщо хочеться спробувати всі види ковбасок і наїстися досхочу - ця страва для Вас! Ковбаска зі свинини, ковбаски з курятини і яловичини з індичкою. Смакують з банушем і соусом.
Смачна традиційна карпатська страва. Ніжна текстура завареної на вершках і сметані кукурудзяної крупи із солодко-солоною ароматною бринзою.
Класичне гарнірне блюдо, яке підкреслить смак будь-якої страви і принесе вам тепле відчуття домашнього затишку.
Відварена, відбита та запечена в печі під шаром сиру картопля, з додаванням вершкового масла. Класичний рецепт австрійської кухні.
Відварена, відбита та запечена в печі під шаром сиру картопля вкрита смаженим беконом. Класичний рецепт австрійської кухні.
класичний білий хліб ідеально підходить для будь-якого смаку та столу
класичний хліб ідеально підходить для будь-якого смаку та столу
*хліб, випечений соціальною пекарнею «GoodBreadfromGoodPeople», та від хлібної майстерні «Четверте колесо».
Тягучий гарячий сир у хрусткому паніруванні з кисло-солодким ягідним соусом, дуже смакують разом!
Розплавнений тягучий і такий ароматний запечений камамбер! Супроводжується хрусткими грінками та ароматним ягідним соусом.
Попкорн буває не тільки в кінотеатрі. І не тільки сирний! Шматочки курячого філе у темпурі, засмажені у фрітюрі на підложці з авокадового пюре з додаванням спецій і перцю чилі.
Мідії у темпурі, засмажені у фрітюрі. Гармонійно смакує з гуакомоле.
Вишукана десертна насолода для тих, хто любить смак сирного мусу, білого шоколаду, карамелі.
Ніжні сирники з ягідним соусом із свіжої журавлини, що додає легку кислинку та аромат.
Класична австрійська випічка. Хрустке тісто, що обгорнуло солодку начинку зі свіжих яблук з ароматними спеціями.
Гарна страва до гарного столу: сало, оселедець, мариновані грибочки, копченості, соління, гріночки та соуси
Курячі, яловичо-індичі та ковбаски зі свинини, картопля по-селянськи, квашена капуста, соуси - велика дошка смачних наїдків на гарну компанію!
Курячі, яловичо-індичі та ковбаски зі свинини, шніцелі курячий та зі свинини, картопля по-селянськи, квашена капуста, соуси - велика дошка смачних наїдків на гарну компанію!
Робочий час
Відбірне м'ясо свинини відбите і промариноване, обсмажене до золотавої скоринки у хрумкій паніровці з білих сухариків. Смакує з лимоном і тартаром!