Ніжне яйце пашот, приготоване до досконалості з хрустким тостом та сирним соусом. Поєднується з салатом, черрі та слабосоленим лососем
Глазунья на біфштексі та свіжі овочі
Глазунья на подушці із картоплі, ковбаски гриль та свіжі томати з огірками. Приправлена аджикою та цибулею фрі
Густий, якравий та ароматний бограч, за класичним угорським рецептом від справжнього капітана! Багато м'яса: яловичина, свинина, копчена грудинка і реберця, угорське сало. Паприка, томати-пілаті, овочі, гуляш-паста. Подається з оригінальним гострим соусом Ерос Пішту і темним хлібом.
Традіційна рибна юшка з морської риби. Креветки, мідії та шматочки лосося збагачують смак, морква та кріп додають яскравості та покращують настрій.
Зварений з таємним інгредієнтом та любов'ю ароматний курячий бульйон подається з запеченим курячим стегном, яйцем та морквою.
Кремовий паштет з курячої печінки з вершками. Подається з тостами та свіжими овочами
Блискуче філе оселедця з зеленою цибулею, солоним огірком та картоплею
Солоний огірок, квашені томати та капуста. Виглядає і смакує чарівно!
Закуска з в'яленого м'яса курки, свинини та яловичини. Це ідеальний варіант для поціновувачів вишуканого смаку.
Свіжі соковити овочі заправлені олією
Комбінація хрусткого міксу салату, соковитих овочів з авокадо в поєднанні з ароматною карпатською бринзою та фірмовим соусом
Цезар приготований за класичним рецептом з кукою та смаженим беконом
Тоненькі слайси буряка приправлені бальзамічним кремом на подушці з рукколи. Витончений персик та сир.
Ніжний лосось, кремовий авокадо, хрусткий салат з соусом айолі, черрі та пармезан. Пікантно та неповторно
Стиглий авокадо у поєднанні з м'яким яйцем, томатом чері, листям салату під соусом вінегр з арахісовою крихтою та сумішшю злаків
Філе сібаса запечене з ароматними спеціями, картопля та вишукана овочева сальса
Смажена риба подається з бебі кукурудзою, томатами та солодким перцем
Смажене м'ясо, яке яскраво смакує з соусом пепперс.
Традиційна страва Українських Карпат. Заварена на вершках і сметані кукурудзяна крупа з карпатською бринзою. Обсмажені копчена грудинка, гриби та цибуля. Ароматна олія. Зелень. Поєднання, що стало легендою.
Класика австрійської кухні у вашій тарілці. Тоненько відбита, промаринована та обсмажена телятина в золотавій паніровці. Справжній автентичний смак.
Соковита куряча грудка відбита, промаринована та засмажена у фритюрі в золотавій хрумкій паніровці. Лиш витисни на шніцель трохи цитронового фрешу і смакуй!
Відбірне м'ясо свинини відбите і промариноване, обсмажене до золотавої скоринки у хрумкій паніровці з білих сухариків. Смакує з лимоном і тартаром!
Ніжні, соковиті курячі ковбаски з курячого філе на підстилці повітряної поленти з сиром.
Якщо хочеться спробувати всі види ковбасок і наїстися досхочу - ця страва для Вас! Ковбаски з курки, яловичини та баранини. Смакують з полентою і соусом.
Смажена по-домашньому картопля з просоленою в'яленою підчеревиною, цибулею та часниковою олією. Страва з простим, але неповторним смаком, який точно сподобається прихильникам традиційної кухні.
Деруни з тертої картоплі. Подаються з вершково-грибним соусом.
Відварена, відбита та запечена в печі під шаром сиру картопля, з додаванням вершкового масла. Класичний рецепт австрійської кухні.
Класичне гарнірне блюдо, яке підкреслить смак будь-якої страви і принесе вам тепле відчуття домашнього затишку.
Відварена, відбита та запечена в печі під шаром сиру картопля вкрита смаженим беконом. Класичний рецепт австрійської кухні.
Відварна у мундирах картопля, соковиті шматочки зеленого яблука гармонійно доповнені хрумким солоним огірком і маринованою цибулею, заправлені майонезним соусом з діжонською гірчицею. Традиції австрійської кухні на Вашому столі.
Гарна страва до гарного столу: сало, оселедець, мариновані грибочки, копченості, соління, гріночки та соуси
Курячі, яловичо-індичі та ковбаски зі свинини, картопля по-селянськи, квашена капуста, соуси - велика дошка смачних наїдків на гарну компанію!
Курячі, яловичо-індичі та ковбаски зі свинини, шніцелі курячий та зі свинини, картопля по-селянськи, квашена капуста, соуси - велика дошка смачних наїдків на гарну компанію!
Лаваш запечений з куркою, сиром та овочами. Подається з соусом тар-тар
Тягучий гарячий сир у хрусткому паніруванні з кисло-солодким ягідним соусом, дуже смакують разом!
Розплавнений тягучий і такий ароматний запечений камамбер! Супроводжується хрусткими грінками та ароматним ягідним соусом.
Попкорн буває не тільки в кінотеатрі. І не тільки сирний! Шматочки курячого філе у темпурі, засмажені у фрітюрі на підложці з авокадового пюре з додаванням спецій і перцю чилі.
Мідії у темпурі, засмажені у фрітюрі. Гармонійно смакує з гуакомоле.
Ніжні сирники з ягідним соусом із свіжої журавлини, що додає легку кислинку та аромат.
Класична австрійська випічка. Хрустке тісто, що обгорнуло солодку начинку зі свіжих яблук з ароматними спеціями.
справжній витвір мистецтва, який обов'язково підніме настрій будь-якого любителя солодкого
Багатошаровий торт з ніжним молочним заварним кремом й хрусткими прослойками з тонких коржів
Повітряний бісквит з вершковим кремом та вишнею з ромом
класичний білий хліб ідеально підходить для будь-якого смаку та столу
класичний хліб ідеально підходить для будь-якого смаку та столу
*хліб, випечений соціальною пекарнею «GoodBreadfromGoodPeople», та від хлібної майстерні «Четверте колесо».
Робочий час
Комбінація хрусткого міксу салату, соковитих овочів з авокадо в поєднанні з ароматною карпатською бринзою та фірмовим соусом